Силата на майчината молитва е безмерна! Молитвата, която всяка майка трябва да знае –

Бог дава на майките голямо сърце, защото знае, че ще им трябва. Да имаш деца прави майката много уязвима. Разбира се, че обичаме децата си и докато не можем да контролираме всичко, непременно можем да се молим за всичко.

 

Ето най-добрата молитва за майки.

 

Майчина молитва:

Господи, безсмъртен, от когото излиза добро и благословение, изцяло се моля за децата, които ми даде да родя.

Пази ги в милост и святост, за да бъде името ти славно в тях.

Дай ми търпение и сила, да учиш децата ми да вярват във теб и да те обичат правилно.

Включи в сърцето си страха от всички пороци, които съществуват в този свят, така че да могат да вървят по правилния път и да се учат от грешките си.

Нека имат чиста душа, мир, търпение. Пази ги от всяко проклятие и зло. Благослови моите деца, за да могат те да напреднат в този свят, за да растат под твоята защита.

Нека пазителите им ангели винаги да бъдат с тях и да ги пазят от лошо. Ако децата ми грешат някъде пред теб, моля те, не ги връщай обратно, бъди милостив, защото си единственият, които прощава човешката душа от грехове. Спаси децата ми от гняв, зло, нещастие …

О, Господи, моля те да ме възнаградиш с радост и радост от децата ми. Щастлива съм и се радвам с децата си, че мога да стоя пред теб и да кажа: “Тук съм с децата, които ми даде, за да славим името ти заедно, Амин”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *