ГРЪМНА СЕГА: Анелия призна немислимото за дъщеря си Ивон

Анелия разкри по какво си приличат с Ивон

Анелия призна, че дъщеря й Ивон слуша повече баща си. В кратко интервю за репортерката на „Папараци“ поп фолк изпълнителката разкри какви са отношенията с дъщеря й.

Анелия разкри още, че често сменя прическата си, но това не означава, че сменя и мъжете в живота си толкова често.

„Недей така. Ще останат хората с лошо впечатление за певиците“, коментира поп фолк изпълнителката по повод на твърдението, че когато жената смени прическата, сменя и мъжа до себе си.

 

И тъй като Анелия не искаше да коментира повече личния си живот, то разговорът се насочи към дъщеря й Ивон и това дали успяват да намерят общ език. „В интерес на истината тя е изключително обрана. Аз съм по-открита като човек. Тя е по-затворена, малко по-прикрита. И е приятелка с мен само, когато й отърва, иначе – не“, признава поп фолк изпълнителката.

„Но аз, като родител, непрекъснато си казвам моите си майчински напътствия, непрекъснато… Като развален грамофон съм, но това е важно за мен – да съм й добър личен пример. В крайна сметка аз съм направила това, което е правилно. Тя има базата, има доброто образование, което е с международна диплома, има и хобито, което прави и в един момент тя трябва да си реши“, споделя още изпълнителката.

Ивон обаче не споделя нищо, свързано с гаджета й на майка си. „Не! Казах ти, че тя е много обрана“, казва Анелия. „Даже ми се е случвало, когато има ситуации, тя звъни първо на баща си, не звъни на мен“, споделя още поп фолк изпълнителката за отношенията й с Ивон. „Това е самата истина. Тя не звъни на мен, звъни на татко си“, потвърждава още веднъж Анелия пред репортерката на „Папараци“.

Анелия призна,че дъщеря й Ивон слуша повече баща си сн. Инстаграм

Преди време поп фолк изпълнителката призна в едно свое интервю, че никак не е лесно да си майка на тийнейджър. Тогава Анелия сподели, че е либерална майка, но усеща, че трябва да е по-строга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *