Изплува тайното тефтерче на Деси Банова! Вижте кои са минали през леглото ѝ + срамна СНИМКА!

Синоптичката на Нова телевизия – Деси Банова, която съвсем наскоро дари с наследник бившия държавен глава – Росен Плевнелиев, крие пикантни снимки от далечното си минало, научи КОЧ.

Вече 18 години Деси запознава зрителите на Нова телевизия с капризите на времето. В зората на своята кариера през 1996 г., когато Банова прави първите си стъпки в ефира на телевизия „7 дни”, тя се щракнала гола, без да подозира, че някой ден ще се срамува от палавия кадър. Случайно или не, фотосът, на който новата любов на предишния президент Плевнелиев позира по монокини, се изпари от публичното пространство.

От около 2 години кадрите са изтрити от всички сайтове и може да се видят само на хартия.

На снимката Банова позира ухилена до уши и свенливо е прикрила гърдите си с едната си ръка. С другата държи маркуч, от който струи вода. След телевизия „7 дни”, Деси попаднала в музикалната ММ. Преди години, когато бе заклет ерген, Крум Савов нееднократно се е хвалил, че всички момичета от прогнозата за времето, преди да станат водещи, са минавали през леглото му. Именно той бил причината Деси да акостира от канала ММ в Нова телевизия.

Гола снимка на Деси бановаВ секс тефтерчето на красивата синоптичка се мъдрят още имената на редица светски и спортни лъвове.

Твърди се, че там е записано името и на скандалния репортер Васил Иванов, който е известен със слабите си ангели. С нея е имал вземане-даване и Мартин Карбовски. Несъмнено обаче най-звездните завоевания на Банова са футболните гиганти Димитър Бербатов и Христо Стоичков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *